Friskvård

67b4dc73-5e16-4dbb-82f9-a2ef2aceb250.jpeg__PID:22e2a523-df7d-44c9-ba37-9f235c01b19d

Inköp av friskvårdskvitto (tillgodokvitto) för discgolftävlingar.

Använd ditt friskvård på discgolf!  Se till att använda ditt friskvårdsbidrag på något du tycker om, discgolf! Friskvårdsbidraget går att använda på anmälningsavgifter till discgolftävlingar. Det finns två alternativ att köpa ett tillgodokvitto för anmälningsavgifter:

1. Swisha valfritt belopp till 123 598 10 48. Skicka sedan ett mail till info@heatland.se med namn och personnummer så kommer vi skicka tillbaka ett friskvårdskvitto samt att lägga upp dig på vår “tillgodo-lista”.

2. Köp direkt genom vår leveranspartner Epassi. Friskvården sköts automatiskt i Epassi och du läggs upp på vår tillgodo-lista

OBS: friskvårdsbidraget går inte att använda på produkter.

Användning av tillgodokvitto

Discgolf är till stor del en gentlemannasport där vi använder oss av sunt förnuft och har förståelse för varandra. Även om vi är varandras dommare så har vi alltid tankesättet "fria hellre än fälla".

1. Ett tillgodokvitto går att använda på alla discgolftävlingar där Heatland Discgolf AB är arrangör och betalningsmottagare av tävlingen.
2. Tillgodokvittot är giltigt i 1 år från inköpsdatum.
3. Ett tillgodo kvitto går endast att använda på anmälningsavgiften (och ev. green fee) av en tävling och inte andra saker såsom produkter.
4. Om ditt tillgodo är köpt via Epassi dras 10% bort (Epassis egna avgifter ligger på 11%).
5. Är anmälan i Tjing och det finns en klass som heter “Gold” som är gratis, anmäl er där och skriv i “Notes” att ni vill använda er tillgodo samt vilken klass ni vill spela.Innan ni anmäler er till en tävling. Alternativt maila TD att ni önskar att använda tillgodo så får vi en registreringslänk (invite).

Tävlingar där friskvårdskvittot gäller

Alla tävlingar där Heatland Discgolf AB är betalningsmottagare och arrangör gäller friskvårdskvittot. Detta inkluderar bl.a.

• Heatland Tour
• Heatland League
• Swedish Disc Golf Pro Tour
• Swedish Disc Golf Amateur Tour
• Heatland Trilogy Challenge
• Heatland Doubles
• Västgöratouren 2024

Förfrågan om friskvårdskvitto på gamla tävlingar.

1. Vi skickar endast friskvårdskvitto på tävlingar som har skett det här året.
2. Vi skickar endast friskvårdskvitton på tävlingar som har avslutats.
3. Skicka ett mail till michael@heatland.se på ditt namn och personnummer samt en lista på alla tävlingar och deras datum du vill ha ett kvitto på. Endast anmälningsavgiften och ev. green fee går att få på friskvårdsvitto. D.v.s ej produkter eller liknande.