Vi på Heatland Discgolf tycker det är viktigt att stötta de lokala klubbarna till att växa då det är vårat DNA att växa sporten i helhet. Vi vill erbjuda klubbar och föreningar exklusiva förmåner som förhoppningsvis få fler att ansluta sig till er förening!

KLUBBFÖRMÅNER

- Föreningens medlemmar erbjuds en rabattkod som ger 10% rabatt på hela sortimentet på hemsidan. Rabattkoden är exklusiv till klubbmedlemmar.

- Presentkort med 15% extra värde. T.ex. vid inköp av prisbord till veckotävlingar och klubbmästerskap eller andra tävlingar så skjuter vi till 15% extra vid köp av presentkort.

- Sponsring av varor till CTP-priser till veckotävlingar och liknande. Klubben kan få varupriser (discar och liknande) till 50% av värdet som klubben köper in presentkort på över året. T.ex. klubben köper in presentkort för 3000:- då kan klubben få CTP-priser för 1500:-.

MOTPRESTATIONER

1. Klubben ska ha Heatland Discgolf logga på hemsidan (t.ex. webbplats och/eller Facebookgruppens banner).

2. Klubben ska ha en skylt/affisch på Heatland Discgolfs logga på klubbens bana (t.ex. på anslagstavlan) där det står att föreningsanslutna medlemmar får en klubbrabatt på www.heatlanddiscgolf.com som förmån.

3.  Klubben ska aktivt informera nya medlemmar om klubbrabatten.

4. Vid användning och köp av presentkort ska det meddelas i tävlingen att Heatland Discgolf sponsrar/skjuter till extra i presentkorten som tilldelas.

5. Vid mottagande av CTP-priser ska det finnas en fysisk skylt om CTP-hålet och att det är sponsrat av Heatland Discgolf. Det ska även skrivas i digitalt format att CTP är sponsrad av Heatland Discgolf.

6. Vid överenskommelse beroende på sponsringsnivå ska klubben även ställa ut reklammaterial (såsom beachflagga, banner eller “mäklarskylt”) på banan där Heatland Discgolf syns. Producering och frakt av reklammaterial står Heatland Discgolf för.

Logotyper: https://heatlanddiscgolf.com/pages/identity-and-logo